T

Trouwen bij Buitenplaats Amerongen. Ik mocht de bruiloft van Thomas & Elsemiek vastleggen. Wat was dit een heerlijke dag! De bruiloft duurde meerdere dagen, de dag van het JA-woord was ik erbij tot het diner.

In de ochtend kwam ik bij Elsemiek haar ouderlijk huis. Daar vierden zij ook de andere dagen van de bruiloft. Een prachtige locatie vlakbij Ede op de Veluwe. Tussendoor even naar Thomas om de voorbereidingen vast te leggen. Na de ‘first look’ vertrokken we richting de geweldige shoot locaties. In de warmte en het felle zonlicht hebben we prachtige foto’s kunnen maken. Ik zie het als een leuke uitdaging wanneer de omstandigheden lastiger zijn. Daar halen we altijd het maximale uit. Toen door naar Amerongen, waar we nog even door mooie straatjes konden wandelen. Eenmaal bij de locatie werden er mooie woorden gesproken en werd het leven gevierd. Een dag met veel liefde en zomerse temperaturen. Ik neem jullie graag mee. Enjoy!

Meer BLOGS zien? Bekijk dan mijn portfolio.

CLOSE MENU