T

Trouwen bij Paviljoen Puur in Diemen, één van mijn favoriete trouwlocaties. Hier kun je buiten trouwen midden in de natuur, en toch ben je niet al te ver van het centrum van Amsterdam. Het is de plek waar je moet zijn wanneer je een ontspannen dag met al je familie en vrienden wilt beleven. Doordat je hier de hele dag kunt blijven en niet meer van de locatie af hoeft om ergens anders foto’s te maken, is dit een heerlijke locatie voor een ontspannen trouwdag.

De prachtige dag van Basten en Stephanie begon bij plantage Rococo. Een heerlijk landgoed waar je prachtige foto’s kunt maken. Na de first look zijn we hier in de prachtige tuin rond gaan lopen. Vervolgens vertrokken we naar Paviljoen Puur. Trouwen bij Paviljoen Puur is echt een feestje. Er zijn ontzettend veel mooie plekjes en alles is tot in de puntjes verzorgd. Zo ook deze prachtige dag. Waar de waanzinnige styling werd verzorgd door SMUK. Ik neem jullie graag mee.

Trouwfotograaf – The Wedding reporter

Omdat je trouwdag een van de meest bijzondere dagen van je leven is, en het vastleggen van dit verhaal van onschatbare waarde is. Komt The Wedding Reporter graag bij jullie fotograferen. Ik kom graag voor trouwfotografie naar Amsterdam. Het vastleggen van bruiloften is mijn passie. Elk verhaal is anders. Ik ga graag met jullie op avontuur om dat van jullie te vertellen. Hier vind je beelden van verschillende bruiloften die ik als trouwfotograaf heb vastgelegd. Verder ben ik beschikbaar in heel Nederland en zelfs buitenland. Kijk hier om kennis te maken met mijn werkwijze en tarieven.

Met The Wedding Reporter kies je voor een trouwfotograaf die oog heeft voor de echte momenten. Mijn stijl is het beste te omschrijven als puur, ongedwongen en verhalend

Indien je meer verhalen wilt zien? Bekijk het portfolio. Als je meer informatie over mijn werkwijze en tarieven wilt? Deze vind je hier. Gaan jullie trouwen en wil je graag kennismaken? Neem contact op via het contactformulier.

Ben je nieuwsgierig naar de trouwfilm die Paul Helwig van deze dag maakte? Bekijk ‘m hier.

Tags: Trouwen bij Paviljoen Puur

CLOSE MENU