TRAVELSTORY - ASIAN/AUSTRALIAN SUMMER

februari 28, 2019 , Travel

D

De afgelopen maanden zijn we door Azië en Australië gereisd. We zijn in Cambodja, Vietnam, Kuala Lumpur, Bali, Australië en Sri Lanka geweest. De wereld is mooi.

En natuurlijk had ik de camera mee in mijn rugtas. Een deel van dit werk deel ik graag met jullie. Enjoy!

De eerste stops Cambodja en Viëtnam. Waar ik vooral in Hoi An heel actief foto’s heb gemaakt. Wat een magisch stadje.

De reis ging verder. We vlogen vanuit Phu Qouc (Vietnam) naar Kuala Lumpur om van daaruit verder te reizen naar Bali. Hier waren we drie jaar geleden ook. Ontzettend leuk om terug te komen en te zien hoe snel alles veranderd. En dat gaat op Bali erg snel…

Na een fijne tijd op Bali besloten we naar Australië te reizen. We hebben drie jaar geleden ruim een half jaar in Sydney gewoond en gewerkt. Het leek ons heerlijk om hier terug te komen. Vanuit Brisbane zijn we de Oostkust naar beneden gereisd om in Sydney te eindigen. De kustlijn van Sydney vind ik ontzettend mooi en ik had de wens om deze vast te leggen met een vanuit de lucht. Het waren wederom onvergetelijke weken.

Sydney voelde als thuiskomen. En dan vooral Manly. De plaats ten noorden van Sydney met prachtige stranden en een fijne sfeer.

Deze reis sloten we af in Sri Lanka. We hebben al veel van Azië gezien. Maar Sri Lanka komt erg hoog op ons lijstje. Wat een land. Prachtige landschappen, geweldige mensen en heerlijk eten! Ons hoogtepunt in Sri Lanka was absoluut de treinreis van Hatton naar Ella. Onvergetelijk!

Nieuwsgierig naar meer? Ik deel veel vrij werk op Instagram en 500px.

CLOSE MENU