W

Wat een gave festival bruiloft was dit! Trouwen bij het prachtige Marenland in Winsum (Groningen). Tamar & Bo trouwden hier afgelopen zomer.

Ruim een jaar geleden leerde ik dit fijne stel kennen. Toen heb ik een couple shoot met ze gedaan. Tijdens deze shoot spraken ze al over de plannen voor hun festival bruiloft. Daar werd ik natuurlijk erg enthousiast van. Ik vond het dan ook geweldig om te horen dat ik hun grote dag mocht vastleggen.

Nu was het zover, op naar Groningen. Wisten jullie dat Winsum onlangs is uitgeroepen tot mooiste dorp van Nederland? Deze locatie helpt goed mee m.b.t. deze eretitel. Dit was een fantastische dag om als trouwfotograaf bij aanwezig te mogen zijn. Het terrein was omgetoverd tot een heus festivalterrein. Wat een geweldige festival bruiloft! Kijk mee en geniet!

# verhalende bruidsfotografie # trouwfotograaf

Meer zien? Check de stories

CLOSE MENU