"Puur, ongedwongen en verhalend."

Destination Wedding: Alles wat je moet weten

Waarom kiezen voor een Destination Wedding?

Een destination wedding, ofwel trouwen in het buitenland, wint de laatste jaren aan populariteit. Dit is niet verwonderlijk, want een bruiloft op een exotische locatie biedt een unieke en onvergetelijke ervaring. Of je nu droomt van een strandhuwelijk op Mallorca of Ibiza, een romantische ceremonie in een Toscaans wijngaard, of een stedelijke bruiloft in het hart van Parijs, een destination wedding maakt deze dromen werkelijkheid.

Voor veel stellen biedt een destination wedding een intieme setting met hun naaste vrienden en familie, weg van de dagelijkse hectiek. Het combineert de huwelijksceremonie met een onvergetelijke vakantie voor de gasten. Bovendien zijn er vaak pakketten beschikbaar die de planning eenvoudiger maken, waardoor het bruidspaar zich kan concentreren op het genieten van hun speciale dag.

De Voordelen van een Destination Wedding

Een van de grootste voordelen van een destination wedding is de unieke ervaring die het biedt. Traditionele bruiloften kunnen prachtig zijn, maar trouwen op een bijzondere locatie kan je bruiloft net dat beetje extra geven. Hier zijn enkele voordelen van trouwen in het buitenland:

  1. Unieke Fotomogelijkheden: Als trouwfotograaf word ik enorm enthousiast van de mooie locaties die het buitenland te bieden heeft. Denk aan een ceremonie bij zonsondergang op een tropisch strand of een kasteel in de bergen als achtergrond voor je huwelijksfoto’s.
  2. Intieme Sfeer: Omdat niet iedereen in staat zal zijn om naar het buitenland te reizen, heb je vaak een kleinere, intiemere groep gasten. Dit zorgt voor een persoonlijkere en betekenisvollere ervaring.
  3. Combinatie met Vakantie: Je bruiloft combineren met een vakantie biedt zowel jou als je gasten de mogelijkheid om volledig te ontspannen en te genieten van de omgeving. Dit maakt de hele ervaring nog specialer en memorabeler.

Laat je Droom Waarmaken

Een destination wedding zal een geweldige ervaring zijn die je leven lang bijblijft. Met de juiste locatie, planning en professionals aan je zijde, kan je droombruiloft in het buitenland werkelijkheid worden.

Als je overweegt om in het buitenland te trouwen en op zoek bent naar een ervaren trouwfotograaf die je speciale momenten kan vastleggen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag om je droomdag vast te leggen. Bekijk de website The Wedding Reporter voor meer informatie en om mijn portfolio te bekijken. Laten we samen werken aan een onvergetelijke destination wedding!

Verhalende trouwfotografie voor jouw destination wedding
Een mooie zonsondergang na een warme dag

Een Ervaren Trouwfotograaf voor jullie destination wedding

Jouw bruiloft is een van de belangrijkste dagen van je leven. The Wedding Reporter is er om ervoor te zorgen dat je deze speciale momenten voor altijd kunt koesteren. Met mijn ervaring en passie voor trouwfotografie ga ik graag met jullie mee om jouw liefdesverhaal vast te leggen.

Ik hanteer een speciaal tarief voor een destination wedding (binnen Europa)

€3200

All in Pakket voor jouw bruiloft in het buitenlandDat is inclusief:
​​✔ Tot 14 uur fotografie (dit kan verdeeld worden over een pre party, de bruiloft en the day after)
✔ Kennismaking vooraf
✔ Een ervaren trouwfotograaf die meedenkt
​✔ Reiskosten in Europa (buiten Europa trouwen? We zoeken naar de beste oplossing)
​✔ Inclusief BTW
​✔ Nabewerking in vertrouwde stijl
✔ Minimaal 500 foto’s
​✔ Alle foto’s in hoge resolutie (de beste kwaliteit)
​✔ Online gallery
* makkelijk te downloaden
​✔ Minimaal 5 jaar een back up van de foto’s
✔ Preview binnen enkele dagen
✔ Levering van alle foto’s altijd binnen 30 dagen
✔ Mini album 15×15 (upgrade naar luxe album mogelijk)

Dit is inclusief 14 uur fotografie.
Extra uren zijn mogelijk voor €125 per uur

In het buitenland vind je prachtige landschappen

Neem Contact Op voor Meer Informatie

Wil je graag kennismaken? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Ik kijk ernaar uit om samen jullie droombruiloft in beeld te brengen.

The Wedding Reporter – Jouw trouwfotograaf overal ter wereld voor verhalende trouwfotografie.

Als jouw bruiloft in het buitenland gepland staat en je op zoek bent naar een trouwfotograaf die het verhaal van jouw speciale dag kan vastleggen, neem dan contact met mij op. Samen kunnen we jullie wensen bespreken en een plan op maat maken om ervoor te zorgen dat elk moment van jullie bruiloft wordt vastgelegd op een manier die helemaal passend is voor jullie.

Met The Wedding Reporter kies je voor een trouwfotograaf die oog heeft voor de echte momenten. Mijn stijl is het beste te omschrijven als puur, ongedwongen en verhalend. 

Wil je meer verhalen zien? Bekijk het portfolio. Meer informatie over mijn werkwijze en tarieven? Deze vind je hier. Gaan jullie trouwen en wil je graag kennismaken? Neem contact op via het contactformulier.

CLOSE MENU