DE BESTE TROUWFOTO VAN 2020

november 20, 2020 , Wedding

T

Terugblik

Voor iedere trouwfotograaf was het een gek jaar. Trouwen in Corona tijd maakt het allemaal wat anders dan normaal. Desondanks was het een jaar met prachtige intieme bruiloften. Het moment is aangekomen om terug te blikken. In dit jaar doe ik dat door jullie mee te nemen naar mijn beste trouwfoto, of eigenlijk beste trouwfoto’s van dit jaar.

Mijn beste trouwfoto

Wat maakt een foto nou een goede foto? Voor mij als verhalende trouwfotograaf zit het vaak in het vangen van de juiste momenten. Ik probeer zo weinig mogelijk te regisseren. Compositie vind ik belangrijk, maar belangrijker nog vind ik het gevoel bij de foto.

Overal in Nederland

Ik mocht dit jaar weer op veel plekken fotograferen. Groningen, de Veluwe, Haarlem maar ook dichterbij huis in Friesland. Juist dit maakt mijn werk als trouwfotograaf zo tof.

Keuzes maken

Ik neem jullie graag mee. Keuzes maken blijft lastig. Wat is nou echt de beste trouwfoto, dat blijft een smaakkwestie. Er hadden nog veel meer foto’s in kunnen zitten, maar deze foto’s wil ik jullie in elk geval graag laten zien! Veel kijkplezier!

Het ‘weggeef’ moment, dit blijft altijd weer bijzonder. Zeker wanneer er mooie emoties bij komen.

Het trouwboeket. Vaak wordt er op het einde van de dag mee gegooid, een hilarisch moment!

Wat heerlijk! De champagne al in de hand en dan door de erehaag.

Kinderen, ze zijn vaak zo heerlijk onvoorspelbaar. Zo ook hier, iedereen serieus in de liturgie, maar deze dame zag meer in de leesbril van oma.

Die trotse blik van oma. Prachtig!

De aankomst. Een mooi moment om reacties te vangen!

Tijdens de geloftes let ik ook altijd op de reacties van andere mensen. Hier de prachtige emoties van de ouders van de bruid.

Deze voel ik wel. Wat een blijdschap. Een prachtig moment!

De ringdrager kijkt nog even of alles goed gaat.

De first look ;).

Ik vind het belangrijk om de complete setting te laten zien. Parkhotel Hugo de Vries had een prachtig decor met het ondergaande zonnetje erachter.

De stukjes. De reacties van dit bruidspaar, heerlijk!

Ook tijdens de shoot vind ik de connectie tussen het bruidspaar belangrijk om vast te leggen.

De bruidstaart en kids, een gouden combi. Deze blik is toch geweldig!

De kousenband. Die mag natuurlijk niet ontbreken.

De bruid op haar mooist. En dan de reactie van haar vriendinnen.

Samen op hetzelfde moment een traantje wegpinken.

De dag zo afsluiten op je trouwdag. Wat wil je nog meer!

Complete verhalen zien? Neem dan een kijkje bij de stories.

CLOSE MENU