DE BESTE TROUWFOTO VAN 2020

november 20, 2020 , Wedding

T

Terugblik

Voor iedere trouwfotograaf was het een gek jaar. Trouwen in Corona tijd maakt het allemaal wat anders dan normaal. Desondanks was het een jaar met prachtige intieme bruiloften. Het moment is aangekomen om terug te blikken. In dit jaar doe ik dat door jullie mee te nemen naar mijn beste trouwfoto, of eigenlijk beste trouwfoto’s van dit jaar.

Mijn beste trouwfoto

Wat maakt een foto nou een goede foto? Voor mij als verhalende trouwfotograaf zit het vaak in het vangen van de juiste momenten. Ik probeer zo weinig mogelijk te regisseren. Compositie vind ik belangrijk, maar belangrijker nog vind ik het gevoel bij de foto.

Complete verhalen zien? Neem dan een kijkje bij de stories.

Meer zien? Neem dan een kijkje bij de stories.

CLOSE MENU