Who's that guy?

Uiteraard is het belangrijk dat jullie een idee krijgen wie ik ben. Bij een goede klik is de fotografie immers op z'n best.

Mijn naam is Jan-Hessel Boermans.
Geboren en getogen Fries. Maar inmiddels ook veel buiten de grenzen van de provincie te vinden.

Ik ben alweer een aantal jaar aan het werk als trouwfotograaf.
Hierin heb ik een enorme passie voor verhalende trouwfotografie. Laten voelen wat er in een moment gebeurt, daar gaat het voor mij om. Daarom ben ik in 2016 begonnen met 'The Wedding Reporter'. Trouwfotografie zoals ik het mooi vind.

​Naast trouwfotografie richt ik me op het maken van portretten, reisfotografie of andere verhalende fotoreportages.

-

Ook geef ik nog parttime les in het basisonderwijs. Ik geef hier les aan groep 7 of 8. Een leuke en afwisselende combi.

Verder ben ik gek op goede koffie in een fijn cafeetje, lekker uiteten in een informele setting, thuis naar toffe muziek luisteren of een goede film kijken.
Daarnaast ben ik een sportliefhebber. Zelf schaatsen, fietsen of hardlopen. Of thuis voor de buis sport volgen.

Samen met mijn vriendin ga ik graag op reis. Daar is de passie voor fotografie ooit ook begonnen. Er gaat dus altijd een camera mee in mijn rugzak. Ook dit werk deel ik graag met jullie. Daarom zul je regelmatig een reisblog voorbij zien komen.
CLOSE MENU